ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Κοντά στην πρόκριση ο ΠΑΟΚ – Κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο Αθ.


Προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με σκορ 2-0 του Ατρομήτου Αθηνών στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «8» του θεσμού.

Παρ’ όλα αυτά η ισορροπία του ματς διαφοροποιήθηκε με ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ.
Συγκεκριμένα, στο 19’ ο Πέλκας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από τακουνιά του Σάκχοφ και άνοιξε το σκορ, ωστόσο ο μεσοεπιθετικός ήταν φανερά εκτεθειμένος από την άμυνα των φιλοξενούμενων, κάτι που δεν έδειξε ο α’ βοηθός, Κούλα Χασάν.
Σε πολύ γρήγορο τέμπο κινήθηκαν οι δύο ομάδες μόλις από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, γεγονός στο οποίο συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό και η λογική παιχνιδιού του Ατρόμητου, καθώς ναι μεν θέλησε να επιτεθεί μέσω αντεπιθέσεων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε κλειστεί στα καρέ του.
Μάλιστα, μόλις στο 9’ χάθηκε η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, καθώς με εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, ο Βασιλακάκης έβγαλε μόνο του τον Ντιγκινί από το ύψος του πέναλτι, ο Γάλλος έκανε το σουτ, αλλά ο Μάτος πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή απέκρουσε με το πόδι του.
Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στη συνέχεια της φάσης, με τον Μακ να κάνει ένα πολύ κακό πλασέ από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Όσο περνούσε η ώρα, οι Περιστεριώτες έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο, αρκούσε η επιμονή του Τζάλμα Κάμπος στο 86΄, βγάζοντας τη μπάλα για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Σάκχοφ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας (Ελ Καντουρί 35′), Λημνιός, Μακ (Κάμπος 78΄), Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 64΄)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Ρισβάνης, Νάτσος (Ούμπιδες 84΄), Καρασαλίδης, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα (Βασιλείου 72΄), Μπουσούλατζιτς (Κυριακίδης 83′), Κιβρακίδης.
athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου