ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Τερμάτισαν οι Santa Runners - Χιλιάδες Άι- Βασίληδες στους δρόμους στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)




Τερμάτισαν οι Santa Runners - Χιλιάδες Άι- Βασίληδες στους δρόμους στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Θεσσαλονικείς ντυμένοι Αϊ - Βασίληδες πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και μετέδωσαν σε όλη την πόλη την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2o Santa Run στη Θεσσαλονίκη. Πάνω από 2.500 χιλιάδες κόσμος, φόρεσε το κόκκινο σκουφί αλλά και ολόκληρη την στολή του Άι - Βασίλη, για να κάνουν
μια διαδρομή στο κέντρο της πόλης για καλό σκοπό. Λίγο μετά τις 18:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ακούστηκε ο ήχος της εκκίνησης και παιδιά κάθε ηλικίας και μεγάλοι κάθε συμμετείχαν σε μια «βόλτα» με τερματισμό το σημείο που ξεκίνησα, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ενδιάμεσο σταθμό τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.
santaran 07
Στο τερματισμό της διαδρομής οι διοργανωτές μοίραζαν στους συμμετέχοντες μπύρες, νερά, σουβλάκια και λουκουμάδες.
santaran 06
Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα μοιραστούν ισάριθμα σε τέσσερα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα: Το «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης» που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, το «Χαμόγελο του Παιδιού» που έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών, το ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» που προσφέρει παιδική προστασία για κορίτσια, το κοινωνικό παντοπωλείο «ΜΑΖΙ» που στηρίζει οικογένειες με έλλειψη σε βασικές ανάγκες.



santaran 01
santaran 02
santaran 03
santaran 04
santaran 05seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου