ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020


Κορωνοϊός: Ένας ακόμη νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι


Ο ηλικιωμένος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας μεταφερθεί από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι - Τα θύματα από το συγκεκριμένο γηροκομείο ανέρχονται πλέον σε 20



Ένας ακόμη θάνατος από επιπλοκές του κορωνοϊού σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης καθώς ένας 81χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο ηλικιωμένος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας μεταφερθεί από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 81χρονος έπασχε από υποκείμενα καρδιολογικά προβλήματα.
Θεωρείται πως ο ιός εξαπλώθηκε στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή» όταν εργαζόμενος προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό ύστερααπό επαφή με συγγενικό του πρόσωπο που είχε μεταβεί σε συναυλία της Χαλκιδικής αλλά δεν παρουσίαζε συμπτώματα.
Ο αριθμός των θυμάτων από τον κορονοϊό στη χώρα μας έφτασε στα 275.
Νωρίτερα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μια 69χρονη γυναίκα, που έπασχε επίσης από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε την Τετάρτη 233 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Ανησυχία έχει προκαλέσει δε η είδηση ότι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό 18 ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι σε δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων στο Μαρούσι, εκ των οποίων οι 8 μεταφέρθηκαν ήδη στην Παμμακάριστο, ενώ οι άλλοι 10 πιθανότατα θα μεταφερθούν στον Ευαγγελισμό.
Πληροφορίες από Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου