ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΟΑΣΘ: ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ 2014-VID




H επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί από τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων «Μακεδονία».


Την πρώτη του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, μετά το lock down, πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς και φορείς της πόλης.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί από τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων «Μακεδονία», αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.


Εκεί τον υποδέχθηκε η διοίκηση των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» και Θεσσαλονίκης και στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκε η συνεργασία των ΚΤΕΛ με τον ΟΑΣΘ για τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης με τον κ.Μητσοτάκη να επισημαίνει ότι η πόλη εξυπηρετείται πλέον καλύτερα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον πρόεδρο της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανο Τσόλη, ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι και με την προσθήκη των λεωφορείων με leasing στον στόλο του ΟΑΣΘ και τις άλλες ενέργειες που δρομολογούνται η Θεσσαλονίκη θα επανέλθει στα επίπεδα του 2014 σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία που εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό.

Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε σε ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελεί δρομολόγιο γραμμής του ΟΑΣΘ.

Ο πρωθυπουργός, κατά την παρουσία του στον υπεραστικό σταθμό, συνομίλησε και με οδηγούς λεωφορείων.



Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.



Πηγή: https://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου