ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Πανακότα με μαρμελάδα φράουλα

Εύκολο επιδόρπιο με ελαφριά και βελούδινη γεύση


Υλικά για 6 άτομα

  • 1 ½ λίτρο κρέμα γάλακτος
  • 140 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 6 φύλλα ζελατίνας
  • μαρμελάδα φράουλας

Εκτέλεση

  1. Βάζετε αρχικά τη ζελατίνα σε κρύο νερό.
  2. Ζεσταίνετε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, διαλύετε τη ζάχαρη και το μέλι στην κρέμα και περιμένετε μερικά λεπτά να βγει το άρωμα από το μέλι.
  3. Όσο η κρέμα είναι ακόμα ζεστή, διαλύετε μέσα της τα στραγγισμένα φύλλα ζελατίνας.
  4. Ύστερα βάζετε την κρέμα σε ποτήρια ή σε μπολάκια.
  5. Την αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο για να πήξει.
  6. Προτού σερβίρετε, βάζετε στην επιφάνεια κάθε ποτηριού μαρμελάδα φράουλας.
 newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου