ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική




Ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ, περιμένουμε για σήμερα, Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη.


Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Στην Κασσάνδρα, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Στη Σιθωνία, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
 thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου