ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Θα «πλημμυρίσει» και φέτος το Φράγμα της Θέρμης για την 6η Μέρα με τα Χρώματα

 Θα «πλημμυρίσει» και φέτος το Φράγμα της Θέρμης για την 6η Μέρα με τα Χρώματα
Ανανεωμένη, πολύχρωμη και με άρωμα... Survivor θα είναι φέτος στις 10 Σεπτεμβρίου η 6η Ημέρα με τα Χρώματα που θα διεξαχθεί στο Φράγμα της Θέρμης για
δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την νεολαία!
Η Mέρα με τα Xρώματα, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη από την ομάδα SFINA, και διοργανώνεται έκτοτε 1 φορά ετησίως κάθε Σεπτέμβρη. Πέρυσι στην 5η Ημέρα με τα Χρώματα το Φράγμα της Θέρμης, είχε «πλημμυρίσει» με 10.000 άτομα τόσο από Θεσσαλονίκη όσο και από άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας την αγάπη για το φεστιβάλ χρώματος, συνοδευόμενο και από αρκετούς καλλιτέχνες και Dj's που ξεσήκωσαν το κοινό με την μουσική.
«Φέτος και για δεύτερη χρονιά στον όμορφο χώρο στο Φράγμα της Θέρμης θα έχουμε ξανά συναυλίες, τοξοβολία, parkour, μασκότ, τελετές γάμων, color balls, το γιγάντιο μαξιλάρι που μπορεί κάποιος να πηδήξει χωρίς να φοβάται», δήλωσε στην ThessNews ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Μάριο Ερμητικός, προσθέτοντας πως η εκδήλωση της SFINA αγκαλιάστηκε από τον δήμο Θέρμης, ανταποδίδοντας με την προσοχή του χώρου από την μεριά της διοργάνωσης. Μάλιστα, εκτιμά ότι η προσέλευση του κοσμου θα αγγίξει - ίσως και ξεπεράσει - τα περσινά νούμερα.
Ακόμη, ο ίδιος εξηγεί ότι τα χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, ενώ μετά το πλύσιμο το χρώμα φεύγει από το ρούχο.
Με άρωμα... Survivor η 6η Ημέρα
Φέτος η 6η Ημέρα με τα Χρώματα θα έχει κοντά της τον πρώην παίκτη του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης Survivor, Γιώργο Χρανιώτη και την μπάντα του, τους Imitate Your Mother, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει για το κοινό ένα πρόγραμμα με... «γερά γκάζια»!
Στην 5η Ημέρα με τα Χρώματα μετά από επικοινωνία της διοργάνωσης με το υπουργείο Συγκινωνιών και Μεταφορών, αποφασίστηκε η εκτροπή λεωφορείων του ΟΑΣΘ, καθώς η γραμμή του 66 θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο προς το Φράγμα με στάση «Φράγμα Θέρμης», η οποία είναι λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική είσοδο του Φεστιβάλ.
Φέτος, η SFINA εξασφάλισε δρομολόγια λεωφορείων έως τις 00:00 τα μεσάνυχτα, κερδίζοντας έτσι για τους «χρωματιστούς πολεμιστές» επιπλέον δύο ώρες σε σχέση με πέρυσι, ενώ τονίζεται ότι οι πόρτες ανοίγουν 16:00 το μεσημέρι. 
Το Line Up στην 6η Ημέρα
Το φετινό Line Up αποτελείται από τους Xaxakes, Imitate your Mother (Γιώργος Χρανιώτης), Smuggler & Hawk, Mononome, Λευθερης Κορδιάος, Γιώργος Τσιλιπάκος, Maria s, Βασίλης Βαρσάμης, Ανδρέας Πάτσης και Alex kappa.
Info:
Προπώληση εισιτηρίων: 5 ευρώ
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 8 ευρώ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Public - σε όλα τα καταστήματα και μέσω της ιστοσελίδας (tickets.public.gr)
Ticket Services -  τηλεφωνικά στο 2107234567 και μέσω της ιστοσελίδας www.ticketservices.gr
Το βίντεο από την 5η Ημέρα με τα Χρώματα:
Η ομάδα SFINA προσκαλεί όλους τους λάτρεις των χρωμάτων να φορέσουν τα γιορτινά τους και να ζήσουν την πιο χαρούμενη ημέρα της χρονιάς!
thessnews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου