ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Χρήστος Στεφανίδης: Την επόμενη βδομάδα θα καταβληθούν οι μισθοί των εργαζομένων



Την διαβεβαίωση πως την επόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ τον μισθό του Μαΐου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, ύστερα από ενημέρωση που είχε ο ίδιος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.

«Αυτή την πληροφόρηση έχω από τον κύριο υπουργό Μεταφορών. Η καταληκτική ημερομηνία που έπρεπε να πληρωθούν για τον μήνα Μάιο ήταν 15 Ιουνίου», ανέφερε στο thestival.gr ο κ. Στεφανίδης.
Ερωτηθείς για τα προβλήματα που όπως λένε αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αναφορικά με τις βλάβες στα λεωφορεία και την έλλειψη κλιματισμού ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν αυτά που ισχυρίζεται το συνδικάτο εργαζομένων. Τα κλιματιστικά έχουν συντηρηθεί εγκαίρως, έχουν δοκιμαστεί εγκαίρως. Τώρα που άρχισε ο καύσωνας και δόθηκε εντολή από 22 Ιουνίου λειτουργούν κανονικά. Σήμερα από πληροφορίες που έχω μόνο ένα λεωφορείο επέστρεψε στο αμαξοστάσιο διότι δεν λειτουργούσε το κλιματιστικό. Δεν υπάρχουν βλάβες σε λεωφορεία. Όσες βλάβες παρουσιάζονται στα λεωφορεία είναι ελέγχξιμες και επισκευάσιμες. Τα λεωφορεία δεν βγαίνουν σε κυκλοφορία αν δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ».
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου