ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Θεσσαλονίκη: Συναυλία Βασίλη Καρρά για τα 40 χρόνια του στο τραγούδι



Με μια συναυλία θα γιορτάσει τα 40 χρόνια πορείας του στο λαϊκό τραγούδι ο Βασίλης Καρράς. Θα γίνει την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ μαζί του θα τραγουδήσουν
μεγάλοι καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαμπάνης, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στοκας, Μάκης Σεβίλογλου, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης.
Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του Eμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Χαρούμενος που τα γενέθλια των 40 χρόνων παρουσίαση του στο τραγούδι συμπίπτουν με τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης δήλωσε ο γνωστός ερμηνευτής και είπε πως περιμένει να τον δουν και να τον ακούσουν ζωντανά όσοι τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, «για να γιορτάσουμε παρέα», όπως είπε. Παράλληλα ο Βασίλης Καρράς αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου πως επιθυμεί να φτιάξει το «Σπίτι των Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος». «Βλέπω παλιούς μου συναδέλφους που δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι και δεν έχουν να φάνε. Και μιλάω για μεγάλα ονόματα…. Δεν θα μπορούσα να στρέψω το βλέμμα μου σε άλλη μεριά και να κάνω πως δεν βλέπω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τη χαρά του για αυτή τη συναυλία εξέφρασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελής Φιλλιπίδης, ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Δημαράς είπε πως θα στηρίξει την προσπάθεια για τη δημιουργία του σπιτιού των καλλιτεχνών. «Είναι κάτι απαραίτητο σε μια εποχή αλληλεγγύης η στήριξη προς τον συνάνθρωπο. Συναντηθήκαμε με τον Βασίλη Καρρά, μου είπε την ιδέα του και μας άρεσε. Τώρα θα δούμε πώς θα μπορέσουμε να την υλοποιήσουμε. Θα έχουμε βοήθεια από μια ομάδα εργασίας με επικεφαλής τη δικηγόρο Όλγα Τσιμισκή και πρόεδρο της Οργάνωσης Θερμαϊδες».
Να αναφέρουμε ότι στο «σπίτι των καλλιτεχνών» κάθε καλλιτέχνης σε ανάγκη (για λόγους υγείας, οικονομικών προβλημάτων, προχωρημένης ηλικίας κλπ.) θα μπορεί να βρει φιλοξενία, φροντίδα, αρωγή. Η ιδέα αυτή βρίσκεται προς το παρόν στο πρώτο στάδιο της υλοποίησης της.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν: 13 ευρώ. Προπώληση: viva.gr.
Σημείωση: Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει  περίπτερο της Άρσις όπου κανείς μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικά είδη (γάλα, πάνες κλπ.).
Όσο για την αντίστοιχη συναυλία που ήταν να γίνει στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα το Σάββατο 17 Ιουνίου και δεν ολοκληρώθηκε λόγω ισχυρότατης βροχόπτωσης μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία ,την 1η Σεπτεμβρίου.

Της ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΒΑΣΒΑΝΗ
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου