ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η Χαλκιδική απέκτησε το δικό της e-booking


Η Χαλκιδική απέκτησε το δικό της e-booking
Σε λειτουργία έχει τεθεί από την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής μια εύχρηστη, καινοτόμα και λειτουργική πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων.
Πρόκειται για το Halkidiki Booking (HB), μια ιδέα που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και έγινε πράξη χάρη στην πολύ καλή και δημιουργική συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Millennium Marketing (M.M.), εταιρία παροχής υπηρεσιών μάρκετινγκ που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.
Το σύστημα on-line κρατήσεων δημιουργήθηκε με σκοπό την προβολή και η προώθηση των τουριστικών δωματίων της Χαλκιδικής, την αύξηση των κρατήσεων και η ενίσχυση της πληρότητας, την επιμήκυνση της σεζόν και την αύξηση των κερδών για τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων.
«Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά προνόμια που θα έχουν την χαρά να απολαμβάνουν τα μέλη μας εντελώς δωρεάν και χωρίς καμιά δέσμευση» σημειώνει στο halkidikifocus.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής, Δημήτρης Χαδαλής.
Πως λειτουργεί
Οι ενδιαφερόμενοι για κράτηση δωματίου στη Χαλκιδική μπορούν να επισκέπτονται τη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας http://www.halkidiki-holidays.gr/el/ και να επιλέγουν την κατηγορία «ΔΙΑΜΟΝΗ».
Στην συγκεκριμένη ενότητα τα τουριστικά καταλύματα είναι κατανεμημένα γεωγραφικά ανά περιοχή της Χαλκιδικής ενώ συμπεριλαμβάνει και κάποιες μονάδες της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα η κατανομή στη σελίδα διαμορφώνεται ως εξής:
Ανατολική Ακτή (Αμμουλιανή, Γομάτι, Ιερισσός, Νέα Ρόδα, Ολυμπιάδα, Ουρανούπολη, Πυργαδίκια, Στάγειρα, Στρατώνι)
Ανατολική Ακτή Θεσσαλονίκης (Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός)
Δυτική Ακτή (Άγιος Μάμας, Βεριά, Ν. Καλλικράτεια, Ν. Πλάγια, Ν. Φλογητά, Νέα Ηράκλεια, Νέα Μουδανιά, Παραλία Διονυσίου, Σωζόπολη)
Δυτική Ακτής Θεσσαλονικής (Αγγελοχώρι)
Κασσάνδρα (Άθυτος, Αγία Παρασκευή, Καλάνδρα, Καλλιθέα, Κασσανδρεία-Σίβηρη, Κασσανδρινό, Κρυοπηγή, Μόλα Καλύβα, Νέα Ποτίδαια, Νέα Σκιώνη, Νέα Φώκαια-Σάνη, Παλιούρι, Πευκοχώρι, Πολύχρονο, Ποσείδι, Φούρκα, Χανιώτη)
Ορεινή Χαλκιδική (Αρναία, Μεγάλη Παναγιά-Μεταγκίτσι, Παλαιοχώρι - Νεοχώρι - Βαρβάρα-Βάβδος, Παλαιοχώρι - Νεοχώρι - Βαρβάρα-Βάβδος, Πολύγυρος, Ταξιάρχης)
Σιθωνία (Όρμος Παναγιάς, Άγιος Νικόλαος, Βουρβουρού, Γερακινή-Καλύβες, Μεταμόρφωση, Νέος Μαρμαράς, Νικήτη, Ορμύλια-Ψακούδια-Βατοπέδι, Πόρτο Κουφό, Σάρτη, Συκιά, Τορώνη, Τριστινίκα)
Ο χρήστης θα επιλέγει την περιοχή που επιθυμεί για τις διακοπές του και στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή θα εμφανίζονται τα διαθέσιμα καταλύματα και θα προχωρά στην κράτηση.
1
Πλεονεκτήματα
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, το Halkidiki Booking (HB) έχει τα εξής πλεονεκτήματα:
Δυνατότητα online κρατήσεων με άμεση πληρωμή της επιχείρησης μέλους
Σύστημα προβολής και διαχείρισης κρατήσεων (PMS ) για τα μέλη που θα συμμετέχουν
Δυνατότητα επίσκεψης-ενημέρωσης στο χώρου του φυσικού γραφείου
Δυνατότητα δωρεάν εκπαιδεύσεων για την εκμάθηση διαχείρισης της πλατφόρμας
Χωρίς συνδρομή- Χωρίς Δεσμεύσεις
«Η Ομοσπονδία βρίσκεται και θα συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα στα μέλη της, γεγονός που την έχει καταστήσει την πιο δυνατή Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων στην χώρα», υπογραμμίζει ο κ. Χαδαλής.
«Η συγκεκριμένη πλατφόρμα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των τουριστικών καταλυμάτων και μόνο για τα μέλη της Ομοσπονδίας», υπογραμμίζει.
XADALHS PORTRETO OK
ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής Δ. Χαδαλής
Για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή και την εγγραφή στην πλατφόρμα κρατήσεων, αλλά και για ζητήματα του κλάδου, τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους σωματεία και τους προέδρους τους καθώς και με τα γραφεία της Ομοσπονδίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν σχετικές ενημερωτικές συναντήσεις σε Χανιώτη, Νικήτη, Ιερισσό και Ασπροβάλτα.
IMG 1689

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου