ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η Άννα Ζαΐρη επικεφαλής στην αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος


Η Άννα Ζαΐρη επικεφαλής στην αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αννα Ζαΐρη είναι η νέα επικεφαλής στην Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα, με πλειοψηφία 6 υπέρ έναντι 5 κατά το 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης του Αρείου Πάγου αποφάσισε την αντικατάσταση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Παντελή από τη θέση του προϊσταμένου της Αρχής Καταπολέμησης Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος.
Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο συνήλθε όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ υπό την προεδρία της προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου και με τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένης Δημητρίου.
Η κυρία Ζαΐρη γεννήθηκε το 1954, εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1981 και έγινε αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου το 2015. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς εισαγγελικής της διαδρομής, έχει χειριστεί πολλές υποθέσεις ενώ τον Ιούλιο του περασμένου έτους διενήργησε έρευνα, κατόπιν εντολής της κυρίας Δημητρίου,  για την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης της Siemens.  
 thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου