ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Χρ. Σπίρτζης για το σχέδιο αστικών συγκοινωνιών της πόλης

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Χρ. Σπίρτζης για το σχέδιο αστικών συγκοινωνιών της πόλης
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Υποδομών-Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και θα έχει σύσκεψη με τους δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος για την κυβερνητική πρόταση για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψή του γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία καθώς αφενός οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις δεδομένου ότι παραμένουν απλήρωτοι για δύο μήνες και αφετέρου τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της προσφυγής του ΟΑΣΘ στη διαιτησία με την οποία διεκδικεί 15 εκ. Ευρω απο την χρηματοδότηση του 2014.
Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Σπίρτζης θα επισκεφθεί την Εγνατία Οδό Α.Ε. και θα έχει συνεργασία με τον πρόεδρό της Απόστολο Αντωνούδη. Ένα από τα θέματα που θα εξεταστούν είναι και της ολοκλήρωσης του δρόμου για Χαλκιδική. Ο κ. Αντωνούδης δήλωσε σήμερα στο “Πρακτορείο FM” πως τα τελευταία τέσσερα χιλιόμετρα μεταξύ Ποτίδειας και Μουδανίων θα παραδοθούν στην κυκλοφορία αρχές Ιουνίου. Για το τελευταίο χιλιόμετρο πριν τη γέφυρα πάντως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα καθώς υπάρχει και η προσφυγή των κατοίκων της περιοχής στο ΣτΕ.
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου