ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ:Προσπάθειες για λύση αδιεξόδου στον ΟΑΣΘ .Αναβολή εκδίκασης απόφασης για ένταξη η όχι στην ενιαία αρχή πληρωμών





Συνάδελφοι – σσες


    Εντείνονται οι προσπάθειες που καταβάλουμε σε συνεργασία με την Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ., τον τεχνικό σύμβουλο του
Οργανισμού (κ. Τσούφη) και τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών, για την διαμόρφωση και ολοκλήρωση μιας τεκμηριωμένης πρότασης που από κοινού θα καταθέσουμε στα Συναρμόδια Υπουργεία επιζητώντας την άρση του αδιεξόδου. Τουλάχιστον από την πλευρά μας θα έχουμε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, και θα έγκειται μετά στην βούληση της Κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργού Μεταφορών να δώσουν λύσεις….
Προς το παρόν, το μόνο που υφίσταται από την πλευρά του Υπουργείου είναι η επικείμενη αναδιάρθρωση του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με αναβαθμισμένες αρμοδιότητες όπως τουλάχιστον διατείνεται.
Για μια φορά ακόμη οι υποσχέσεις και οι επιδιώξεις του Υπουργείου Μεταφορών, περιορίζονται  σε ανούσια ζητήματα που απασχολούν τη Συγκοινωνία της πόλης. Για τα σοβαρά οικονομικά θέματα που αφορούν τον Οργανισμό, ταλανίζουν τους εργαζόμενους και προβληματίζουν τους χρήστες της συγκοινωνίας, δεν γίνεται καμία ανακοίνωση και αφήνονται να διαιωνίζονται για το μέλλον.
Παρακολουθούμε – συμμετέχουμε και συμβάλλουμε στην διαμόρφωση προτάσεων για την διασφάλιση της εργασίας μας,  την προοπτική και το μέλλον όλων των εργαζομένων. Τονίζουμε και πάλι, ότι πριν την οποιαδήποτε εξέλιξη θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση προς ενημέρωση και λήψη αποφάσεων.
Ο Αγώνας συνεχίζεται ….
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου