ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Άκαρπες οι συναντήσεις για τον ΟΑΣΘ-Αποφασίζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι τη Δευτέρα


Άκαρπες οι συναντήσεις για τον ΟΑΣΘ-Αποφασίζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι τη Δευτέρα


Προς κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ φαίνεται πως πηγαίνουν ολοταχώς οι εργαζόμενοι του, αφού λύση δεν βρέθηκε στην Αθήνα, όπου βρίσκονταν εκπρόσωποι της διοίκησης και των εργαζόμενων.


Όπως αναφέρει στη thessnews ο πρόεδρος των εργαζόμενων Δημήτρης Τσερμενίδης, πέραν της χθεσινής συνάντησης με την γ.γ. του υπουργείου Μεταφορών Θεοπίστη Πέρκα, έγινε και μία συνάντηση με τον διοικητή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ωστόσο δεν έδωσε το παρών η διευθύντρια του γραφείου του αν. υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, κάτι που συνετέλεσε στο να μην υπάρξουν εξελίξεις.
«Τη Δευτέρα θα συνεδριάσουμε οι εργαζόμενοι για να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα», αναφέρει ο κ. Τσερμενίδης, με τη νέα επίσχεση να βρίσκεται προ των πυλών, εκτός εάν υπάρξει συγκλονιστικό απρόοπτο μέσα στο σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με τον κ. Τσερμενίδη, η μοναδική ελπίδα είναι να εγκριθεί η εκταμίευση της επιχορήγησης του Οργανισμού του μηνός Δεκεμβρίου, κάτι που έχουν ζητήσει να γίνει με έγγραφο στα αρμόδια υπουργεία οι εργαζόμενοι.
thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου