ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Το Euro 2020 σε 13 διαφορετικές πόλεις - Που θα γίνει ο τελικός


Ανακοινώθηκε επίσημα από την UEFA ότι η διεξαγωγή του Euro 2020 θα είναι πρωτοποριακή και οι αγώνες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν σε
13 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις, προκειμένου να γιορταστεί η 60η επέτειος του θεσμού.
Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να τιμήσει τη συμπλήρωση 60 χρόνων ιστορίας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Οι πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν οι αναμέτρησεις θα είναι οι εξής: Γλασκώβη, Δουβλίνο, Μπιλμπάο, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μόναχο, Ρώμη, Αγία Πετρούπολη, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Μπακού και Λονδίνο. Στον Λονδίνο και στο γήπεδο "Γουέμπλεϊ" θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός του Euro 2020!
Σε κάθε πόλη θα πραγματοποιηθούν τέσσερα παιχνίδια, εκτός φυσικά από το Λονδίνο και το γήπεδο «Γουέμπλεϊ», όπου θα γίνουν τα τρία τελευταία ματς της διοργάνωσης.
«Το Euro 2020 θα είναι μοναδικό και θα μνημονεύεται για πολλούς λόγους... Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, η μεταφορά της διοργάνωσης σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Το Λονδίνο είναι υπέροχη πόλη, με έντονη ποδοσφαιρική αύρα» είπε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου