ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ


Απέρριψε η πρόεδρος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής, στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε ο ΟΑΣΘ κατά της επίσχεσης εργασίας, για την
επιστροφή των εργαζομένων στον Οργανισμό στην εργασία τους. Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει γίνει γνωστό.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, «δεν χαιρόμαστε που το δικαστήριο μας δικαίωσε. Θέλω να βγάλω τα λεωφορεία στους δρόμους αλλά δεν γίνεται να μας εμπαίζουν ούτε το υπουργείο ούτε από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ». Ο ίδιος υπογράμμισε ότι χθες ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης υποσχέθηκε να καταβάλει σήμερα ο ίδιος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα δεδουλευμένα του Ιουλίου, ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ. «Δεν έχουμε πάρει τίποτα. Ο υπουργός μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει δείγματα εμπιστοσύνης», πρόσθεσε.

Αυτή την ώρα συγκαλείται έκτακτο ΔΣ του Συνδικάτων των Εργαζομένων προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης υπογράμμισε στη Voria.gr ότι «αύριο θα πραγματοποιηθεί ΔΣ της εταιρείας, όπου θα αναθέσει στη νομική υπηρεσία να διερευνήσει ποια άλλα ένδικα μέσα δικαιούται να χρησιμοποιήσει ο Οργανισμός για να σταματήσει η επίσχεση».
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου