ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Συνολική λύση για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης εξετάζει το υπουργείο (βίντεο)




Μια συνολική λύση για το πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη εξετάζει για το άμεσο μέλλον το αρμόδιο υπουργείο δήλωσε στην ΕΡΤ-3 ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, προσθέτοντας
ότι “ δεν θα είναι πάντως μια λύση που θα αναπαράγει τη σύμβαση του 1957 και τα δισεκατομμύρια επιδοτήσεων που δίνει ο ελληνικός λαός σε συγκεριμένους ανθρώπους 60 χρόνια”.
“Ο ΟΑΣΘ έχει συνηθίσει να διεκδικεί χρήματα από το ελληνικό Δημόσιο... χωρίς να δίνει αξιόπιστα στοιχεία. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα στον εκβιασμό της διοίκησης του ΟΑΣΘ, όπως γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, και όποιων συνεπικουρούν αυτές τις διεκδικήσεις , εμείς να κάνουμε πίσω.Δεν μπορεί από το 2009 μέχρι σήμερα ο ΟΑΣΘ να έχει πάρει ένα δισεκατομμύριο και να έχει δύο μήνες δεδουλευμένα απλήρωτα. ”, πρόσθεσε.
Ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, αλλά και αυτή που θα υποστούν. “Θέλω να ζητήσω πραγματικά συγνώμη για την ταλαιπωρία από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, θέλω να τους ζητήσω συγνώμη όχι γι' αυτό που έχει γίνει μόνο μέχρι σήμερα, αλλά και για αυτό που θα γίνει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη δώσουμε αυτή τη μάχη, μια οριστική λύση για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών, που θα είναι σε άλλη λογική από αυτή που ισχύει από το 1957 μέχρι σήμερα στη Θεσσαλονίκη”, υπογράμμισε.
“Όσοι έχουν στο μυαλό τους τη συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στον ΟΑΣΘ, με κάποιες εκπτώσεις, πάντα εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου και επομένως των πολιτών της Θεσσαλονίκης και των δισεκατομμυρίων που έχουν δοθεί στον ΟΑΣΘ, να το βγάλουν, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχιστεί αυτή η πολιτική”, ανάφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Ο κ. Σπίρτζης επανέλαβε ότι το υπουργείο δεν χρωστάει στον ΟΑΣΘ, ούτε ένα ευρώ.
 
praktoreio-macedonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου