ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Windows 10: Τέλος η δωρεάν αναβάθμιση από 30 Ιουλίου

 windows-10-570
Κι όμως σε λίγο καιρό θα έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έδωσε η Microsft τα Windows 10 ως δωρεάν upgrade για κατόχους Windows 7 και Windows 8.1. Η δωρεάν αναβάθμιση ισχύει για τους χρήστες που θα αναβαθμιστούν τον πρώτο χρόνο.

Ο χρόνος κλείνει σε δυο μήνες από τώρα, στις 29 Ιουλίου, και η Microsoft φροντίζει να υπενθυμίσει σε όσους δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 10, ότι από 30 Ιουλίου θα κληθούν να πληρώσουν 119 δολ. για να βάλουν τα W10 στα μηχανήματά τους.
Κάποιοι θεωρούσαν ότι προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους χρήστες στα Windows 10, η Microsoft θα συνέχιζε την δωρεάν διανομή του update. Η ίδια έχει δείξει πόσο πολύ θέλει να προωθήσει τα 10, όμως με τη σημερινή υπενθύμιση δεν δείχνει να είναι πρόθυμη για παράταση.
Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι αυτή τη στιγμή τα Windows 10 έχουν φτάσει σε 300 εκατ. συσκευές ανά τον κόσμο και επισημαίνει «The free upgrade offer will end on July 29th and we want to make sure you don’t miss out», μέσα από blog post.
Όσοι λοιπόν έχετε PC με Windows 7 ή Windows 8.1 και θέλετε τα Windows 10, καλό θα ήταν να αναβαθμιστείτε πριν περάσει ο καιρός.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου