ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Διάκριση για το νέο MAN Lions Intercity





Διάκριση για το Intercity


Το διεθνές βραβείο «iF Gold Award 2016» απέσπασε το νέο MAN Lions Intercity στην κατηγορία των οχημάτων σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 26/2 στο Μόναχο.

 


Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η MAN Truck & Bus στα διεθνή βραβεία σχεδίασης «iF Design Awards» που πραγματοποιήθηκαν στο Μόναχο στις 26 Φεβρουαρίου.
 
Ο νέος εκπρόσωπος στη γκάμα των λεωφορείων της ΜΑΝ, το Lions Intercity πρώτευσε στην κατηγορία των οχημάτων και αποτέλεσε έναν από τους 75 νικητές σε όλες τις κατηγορίες, μεταξύ των 5.295 συμμετοχών.
Τα βασικά κριτήρια για τα συγκεκριμένα διεθνή βραβεία σχεδίασης που διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το 1953 αφορούν στην καινοτομία, την εργονομία, την πρακτικότητα και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της σχεδίασης ενός προϊόντος και η κριτική επιτροπή αποτελείται από 58 ειδικούς. 
Σε ότι αφορά στο νέο MAN Lions Intercity, η κριτική επιτροπή εκτίμησε την καλαίσθητη σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού, την αρμονία μεταξύ της εξωτερικής σχεδίασης και των εσωτερικών χώρων, τις λιτές και αρμονικές φόρμες καθώς και το υψηλό επίπεδο πρακτικότητας που το νέο λεωφορείο της MAN Buses προσφέρει σε όλα τα επίπεδα.
Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο MAN Lions Intercity παρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο στην Διεθνή Έκθεση Λεωφορείων «Busworld» στο Kortrijk του Βελγίου.
Επιπρόσθετα, η νέα αυτή βράβευση είναι η 13η που αποσπά κάποιος εκπρόσωπος της MAN Truck & Buses καθώς η γερμανική εταιρεία έχει να επιδείξει πολλαπλές διακρίσεις και σε άλλους –κορυφαίους- διαγωνισμούς σχεδίασης όπως τα «Red Dot Design Awards». 
 autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου