ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Χαρδαλιάς -Πάσχα: Δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συγγενών



Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, επισήμανε ότι φέτος το Πάσχα θα πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι με τους ανθρώπους που ζούμε μαζί καθώς δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια φίλων και συγγενών.

Παράλληλα, σχετικά με την λειτουργία των εκκλησιών ανέφερε:
«Οι λειτουργίες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και οι εκκλησίες θα είναι κλειστές για όλη την εβδομάδα. Θα εφαρμοστεί ο νόμος χωρίς εξαιρέσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία τήρησε τις απαγορεύσεις, εκτός από δύο εξαιρέσεις. Δεν είναι περισσότερο πιστοί από άλλους, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών μας. Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων κατά τις γιορτές του Πάσχα».
Ακόμα, επισήμανε ότι η καταβολή των συντάξεων θα γίνει σε διαφορετικές ημερομηνίες και όχι όλες στην ίδια ημέρα, ώστε να αποφευχθούν οι εικόνες συνωστισμού στις τράπεζες που είδαμε στις αρχές του μήνα.
Παράλληλα, ανακοίνωσε την παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους Δήμους Καστοριάς, Ορεστίδος, Νεστορίου, Ξάνθης και Μύκης μέχρι τις 27 Απριλίου.
Επίσης παρατείνεται η καραντίνα στη Μεσοποταμιά Καστοριάς για δέκα ημέρες, ενώ μπαίνει τέλος στην καραντίνα στον Εχίνο Ξάνθης.
Επιπλέον, παρατείνεται ο περιορισμός κίνησης πολιτών στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης μέχρι τις 20 Απριλίου.
 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου