Το μυστικό των επαγγελματιών από κάποια που δουλεύει σε ε
Όσοι τρώνε την κουζίνα με το κουτάλι δηλαδή και κάποιες φορές το φέρνουν οι ευτυχείς περιστάσεις να τα αποκαλύπτουν και σε όλους εμάς..
Μια τέτοια είναι η Marah Stellej που μίλησε κάποια στιγμή στην
ιστοσελίδα Tasty για τον τρόπο που απαλλάσσει τους ανθρώπους των
εστιατορίων από το δύσκολο καθάρισμα των βραστών αυγών.
«Προσθέστε μαγειρική σόδα (περίπου 1/4 της κουταλιάς σούπας) στο νερό που βράζουν τα αυγά. Θα κάνει τα τσόφλια να βγαίνουν πολύ ευκολότερα»…
newsbeast.gr
«Προσθέστε μαγειρική σόδα (περίπου 1/4 της κουταλιάς σούπας) στο νερό που βράζουν τα αυγά. Θα κάνει τα τσόφλια να βγαίνουν πολύ ευκολότερα»…
newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου