ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

24ωρη φύλαξη στο σπίτι του Μπουτάρη! «Οργανωμένη επίθεση» λέει ο δήμαρχος (VIDS)

4613442
Για οργανωμένη επίθεση έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στο πλαίσιο της συνάντησης με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση στο δημαρχείο της πόλης.


Δήλωσε ότι αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι φοβήθηκαν τα παιδιά της γυναίκας του που εκείνη την ώρα ήταν στο σπίτι και τρόμαξαν. Ευχαρίστησε την κ. Νοτοπούλου, τον κ. Αγγελόπουλο και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δομζαρίδη που επέμεναν να έχει 24ωρη φύλαξη στο σπίτι από επιτήρηση που υπήρχε μέχρι το περιστατικό.
Σε ερώτηση αν η επίθεση σχετίζεται με τις σκέψεις του να είναι ξανά υποψήφιος δήλωσε «δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, αυτό που ξέρω είναι ότι φοβήθηκε η οικογένεια μου και αυτό είναι απάνθρωπο».
Από την πλευρά του ο υπουργός εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του ίδιου αλλά και της κυβέρνησης για τη νέα επίθεση, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου είδους φασίζουσας λογικής επιθέσεις δεν πτοούν το δήμαρχο ο οποίος συνεχίζει να είναι δυνατός, ακμαίος στο καθήκον.
Για τη συζήτηση που είχε με το δήμαρχο ο κ Χαρίτσης τόνισε ότι υπάρχει καλή συνεργασία. Αναφέρθηκε στις νέες προκηρύξεις του Φιλοδήμου στις οποίες μπορεί να συμμετέχει και ο δήμος αλλά και σε μια σειρά προγραμμάτων που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών που του έθεσε ο δήμαρχος απάντησε ότι με νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή διασφαλίζουμε ότι μέχρι 29 Μαρτίου θα έχουν τοποθετηθεί όλοι οι αιτούντες στη δημοτική αστυνομία θα έχουν επιστρέψει δηλαδή  από τα σωφρονιστικά καταστήματα. Σύμφωνα με το Δήμαρχο πρόκειται για 39 άτομα τα οποία έχουν κάνει αίτηση να επιστρέψουν στη δημοτική αστυνομία.
Δείτε τα σχετικά βίντεο:


thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου