ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Mετανιωμένοι οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη - Ζήτησαν συγγνώμη από τον δήμαρχο

Mετανιωμένοι οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη - Ζήτησαν συγγνώμη από τον δήμαρχο
Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν συγνώμη στον δήμαρχο, στο δικαστηρίο για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. 
 Οι τρεις συληφθέντες για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρης, δήλωσαν πως παρασύρθηκαν από το πλήθος. Ενώ και οι τρεις ζήτησαν συγνώμη από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Ο ένας 20χρονος είπε: «Μόλις ο κόσμος άρχισε να κινείται εναντίον του, παρασύρθηκα και εγώ». Εκτός από τον Γιάννη Μπουτάρη ο 20χρονος ζήτησε συγνώμη και από τον πατέρα του, για όσα έκανε: «Κατάλαβα το λάθος μου και αμέσως μετά είχα ντραπεί. Ήταν λάθος που δεν ζήτησα εκείνη την ώρα συγνώμη από τον κ. Μπουτάρη.  Θέλω να ζητήσω τώρα συγνώμη από τον δήμαρχο και από τον πατέρα μου». 
Η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε για την συμμετοχή του σε αντισυγκέντρωση του Gay Pride το 2017 και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι συμμετείχε.  Ωστόσο υποστηρίζει ότι πήγε μόνος του, χωρίς να ξέρει ποιος έκανε το κάλεσμα και την διοργάνωση.
Ο 36χρονος που συνελήφθη και για διάρρηξη, είπε πως παρασύρθηκε και αυτός και πως στην αρχή δεν ήξερε καν ποιον χτυπάνε. «Καθόμουν στο πάρκο με την κοπέλα μου. Είδα κόσμο να βαράει και πήγα και εγώ. Δεν ήξερα καν ποιος είναι. Προσπάθησα να τον χτυπήσω με την μπλούζα και μετά χτύπησα το αυτοκίνητο για να κάνω ζημιά στην πόρτα. Παρασύρθηκα από το πλήθος».
Ο δεύτερος 20χρονος ζήτησε συγνώμη από τον δήμαρχο, λέγοντας: «Παρασύρθηκα και έσπασα το τζάμι. Νιώθω μετανιωμένος και ζητάω συγνώμη. Δεν τον χτύπησα, τον ακολούθησα μαζί με το πλήθος».

SELEO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου