ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

H Γερμανία δείχνει το δρόμο για την εξάπλωση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

undefined
H Γερμανία επενδύσει πάνω σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα έτσι ώστε το
ταξίδι πολλών χιλιομέτρων, από τη μία άκρη της χώρας μέχρι την άλλη να γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα και άγχος για τον οδηγό όσον αφορά τη φόρτιση των μπαταριών. 
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα, η συγκεκριμένη χώρα της Ευρώπης είναι από τις μεγαλύτερες αγορές ηλεκτρικών αυτοκινήτων με 25.000 πωλήσεις, καταγράφοντας αύξηση στον σχετικό δείκτη περίπου 119%. Από τη μία το σκάνδαλο των ρύπων από την VW και από την άλλη η πολιτική βούληση για μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων, οδηγεί τους επικεφαλής των αυτοκινητοβιομηχανιών προς αυτή την κατεύθυνση. Πλέον είναι ζήτημα ελαχίστου χρόνου η αλλαγή των δεδομένων στην πώληση αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης. 
Αυτό έχει ως συνέπεια τη δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου φόρτισης. Οι υποδομές στην Γερμανία αναπτύσσονται ταχύτατα, έτσι να γίνει ιδιαίτερα πυκνό. Φυσικά, οι υποδομές αναπτύσσονται ευκολότερα στις κεντρικές αρτηρίες, σε σχέση με την περιφέρεια. Μάλιστα μέχρι και το τέλος του έτους θα έχουν δημιουργηθεί επιπλέον 100 σταθμοί φόρτισης, με τον αριθμό να τετραπλασιάζεται στο τέλος της δεκαετίας.

THESTIVAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου