ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Πλησιάζει η 24η Busworld




Λίγες εβδομάδες απομένουν για τα εγκαίνια της 24ης Διεθνούς Εκθέσεως «Busworld» του Βελγίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί για τελευταία φορά στην πόλη Kortrijk καθώς από το 2019… μετακομίζει στις Βρυξέλλες.

Η 24η Διεθνής Έκθεση «Busworld 2017» που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της από 20 – 25 Οκτωβρίου, αναμένεται να αποτελέσει ξανά, το επίκεντρο στις εξελίξεις της αγοράς των λεωφορείων και των επιβατικών οδικών μεταφορών γενικότερα.
Παράλληλα, η φετινή έκθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική και για ακόμη έναν λόγο καθώς είναι η τελευταία που θα διεξαχθεί στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της πόλης Kortrijk, καθώς από το 2019 (η έκθεση διεξάγεται ανά 2ετία) θα «μετακομίσει» στις Βρυξέλλες.
Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι πέραν των 376 εκθετών από 36 χώρες που τελικά θα δώσουν το παρόν στην Busworld 2017, περισσότερες από 70 εταιρείες δεν κατάφεραν τελικά να συμπεριληφθούν σε αυτήν λόγω έλλειψης χώρου στα 51.230 τ.μ. της έκθεσης!
Όπως είναι φυσικό, κατά τη διάρκεια της έκθεσης αναμένεται να παρουσιαστούν πολλαπλές και ιδιαίτερα σημαντικές προτάσεις λεωφορείων όλων των τύπων με τους διοργανωτές να αναφέρουν πως συνολικά 311 οχήματα θα περιμένουν τους επισκέπτες εντός των εγκαταστάσεων ενώ, 80 ακόμη εκθέματα θα βρίσκονται στα υπαίθρια περίπτερα της έκθεσης.
Πέραν όμως των παγκόσμιων πρεμιέρων πολλών και σημαντικών νέων λεωφορείων, προϊόντων και υπηρεσιών, στο πλαίσιο της 24ης Busworld 2017 θα πραγματοποιηθούν και πολλά ακόμη διεθνή συνέδρια ενώ θα απονεμηθούν και τα σημαντικά βραβεία «Sustainable Bus Awards 2018», «Busworld Awards» χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την ανακήρυξη του «Coach of the Year 2018».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου