ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Πρώτη δοκιμή του νέου Kia Picanto στην Ισπανία

Κατά την διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου Kia Picanto στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, δόθηκε η ευκαιρία στους δημοσιογράφους να
οδηγήσουν το αυτοκίνητο σε επιλεγμένες διαδρομές. Το πρόγραμμα περιλάμβανε οδήγηση στα περίχωρα της ισπανικής πόλης που είχε φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Όπως διαπιστώθηκε, το νέο supermini έχει όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την καλή οδική συμπεριφορά. Παρά το μικρό μήκος του, 3,59 μ. δίνει την εντύπωση στον οδηγό ότι χειρίζεται ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Το πρώτο στοιχείο που αξιολογήθηκε είναι η συμπεριφορά και οι αντιδράσεις του νέου πλαισίου. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία αναπτύσσεται το αυτοκίνητο έχει υψηλή ακαμψία και αποτελεί μια ακόμη επιτυχία των Κορεατών μηχανικών. Στη διαμόρφωση των τελικών ρυθμίσεων καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη από τους μηχανικούς του κέντρου της μάρκας στη Γερμανία.
Στο δρόμο το αυτοκίνητο κινείται με χαρακτηριστική ευκολία και δεν επηρεάζεται από τις ανωμαλίες και τα σαμαράκια. Το πλαίσιο εξασφαλίζει μικρή επίδραση των αναπτυσσόμενων δυνάμεων στη συνολική κατασκευή και είναι μια από τις καλύτερες κατασκευές στη κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.
Σπύρος Ρέκκας

http://www.praktoreio-macedonia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου