ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

H Renault στοχεύει στην αύξηση των πωλήσεων SUV στην Ευρώπη


 H Renault θέλει να αυξήσει τη δυναμική των πωλήσεων SUV στην Ευρώπη, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής πωλήσεων της εταιρείας, Θέρι Κόσκας. Πέρσι η Renault κατάφερε να κατακτήσει τον
στόχο της, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από την VW. Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να αλλάξει, μετά την συνεργασία του Ομίλου PSA και της Opel ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες.
“Ηδη υπάρχει τάση και στροφή προς την αγορά SUV. Βλέπουμε την αγορά ΝΑ εξακολουθεί να αυξάνεται, όχι με τον ίδιο ρυθμό όπως το 2016, αλλά και πάλι να έχει αύξηση από 1,5% έως 2%», τονίζει ο Θέρι Κόλκας.
Η στροφή της εταιρείας φάνηκε τον προηγούμενο μήνα και στο σαλόνι της Γενεύης. Εκτός από το Kadjar και το Captur, το νέο Koleos θα ενισχύσει το σημαντικά την γκάμα εταιρείας, έχοντας παρουσία σε όλες της κατηγορίες. Πέρυσι το 26,9% των πωλήσεων της μάρκας στην Ευρώπη ήταν τα SUV. “Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο ανάπτυξης σε αυτό το τομέα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των πωλήσεων της Renault.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου