ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ VOLVO ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ


























Δείτε φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο μετά τη θανατηφόρα πρόσκρουση - Σχεδόν άθικτη η καμπίνα

Εικόνα που δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι οδήγησε στον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη ενός, εμφανίζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μοιραίο Volvo της τραγωδίας που συγκλόνισε τον Εύοσμο και ολόκληρη τη χώρα.

Όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η Voria.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος νεαρός και προσέκρουσε σε τοιχίο φέρει χτυπήματα στην αριστερή και την εμπρόσθια πλευρά.
Ο «ουρανός» του Volvo δεν έχει στραπατσαριστεί, ενώ η καμπίνα των επιβατών είναι σχεδόν άθικτη. Όλοι οι πλευρικοί αερόσακοι από τα αριστερά του αμαξώματος έχουν ανοίξει κανονικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων, ιδιαίτερο ρόλο στην τραγωδία διαδραμάτισε η πρώτη πρόσκρουση του οχήματος, στο τσιμεντένιο κράσπεδο, πριν την κατάληξή του στο τοιχίο περίφραξης των γηπέδων των ακαδημιών του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη, Ντίνου Κούη.
Όταν το Volvo συγκρούσθηκε στο κράσπεδο, μετά την πλαγιολίσθηση, αυτό δεν λειτούργησε ανασταλτικά στη ροπή του οχήματος, αλλά ως «πρέσα». Αυτό σημαίνει ότι η δύναμη, αντί να απορροφηθεί, πολλαπλασιάστηκε και το τσιμέντο λειτούργησε ως πιεστικό μέσο. Γεγονός που, σε συνάρτηση με τη μη χρήση ζωνών ασφαλείας, οδήγησε στον θάνατο τέσσερα νέα παιδιά και στην εντατική ένα ακόμη.





Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ VOLVO ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ VOLVO ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ




Πηγή: http://www.voria.gr/ & http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου