ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ:ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ BINTEO


Δεν θα συνεχιστεί ο εκβιασμός τόνισε ο υπουργός Υποδομών, κληθείς να σχολιάσει τη νέα επίσχεση εργασίας που ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

«Εκβιασμό» χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, από την Κατερίνη όπου βρίσκεται, τη νέα επίσχεση εργασίας που ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.
Ερωτηθείς για τη νέα κινητοποίηση που αποφασίστηκε, η οποία από αύριο αφήνει χωρίς λεωφορεία τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σπίρτζης αρχικώς είπε... no comment. Ωστόσο, στη συνέχεια, πήρε θέση και, φωτογραφίζοντας τους εργαζομένους, σημείωσε με νόημα: «Δεν θα συνεχιστεί ο εκβιασμός των πολιτών και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης από μία, επί δεκαετιών, ομάδα συμφερόντων που λυμαίνεται την πόλη και τις αστικές συγκοινωνίες της».
Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για επιθεώρηση στα εργοτάξια του Μετρό, ο υπουργός έστειλε... «χαιρετίσματα» στους εργαζομένους, ενώ για τη συνεδρίασή τους τούς ευχήθηκε «καλά αποτελέσματα».



Πηγή: http://www.voria.gr/

1 σχόλιο:

  1. κοιτα ποιος μιλαει........ο διδακτωρ της διαπλοκης.σε ποιον ειπαμε ηθελες να πουλησεις καναλι?στον κουμπαρο?σε ποιον θελεις να πουλησεις τον οασθ?στον ιδιο κουμπαρο η σε αλλον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή