ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Για ποιο πάρτυ μιλάει ο υπουργός; - Τον καλώ να τα πούμε δημόσια


Τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη (Δείτε ΕΔΩ), έδωσε μιλώντας στο thestival.gr , ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Στεφανίδης.

"Για ποιο πάρτυ μιλάει ο κ. υπουργός; Εξήντα χρόνια προσφέρουμε την υπηρεσία μας στην πόλη.  Δεν θα την ανέθεταν αλλού τη δουλειά; Γιατί μας την αναθέτανε; Λυπάμαι πολύ για αυτά που είπε ο υπουργός.", τόνισε ο κ. Στεφανίδης.
Παράλληλα ο πρόεδρος τους ΟΑΣΘ, επισήμανε πως το δημόσιο δεν τηρεί το ίδιο τις υποχρεώσεις του προς τον οργανισμό καθώς του χρωστάει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τονίζει ότι με δική του πρωτοβουλία και λεφτά των μετόχων εισήγαγε στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ την τηλεματική.
"Είναι δυνατόν όλες οι δαπάνες και τα έσοδα να είναι πιστοποιημένα από τη διαιτησία, όπου προεδρεύει, ο εκάστοτε πρόεδρος του Αρείου Πάγου και αυτές οι διαιτησίες να βγαίνουν πάντα υπέρ του ΟΑΣΘ; Για ποιο πάρτυ μιλάει ο κ. υπουργός", προσθέτει μιλώντας στο thestival.gr, ο κ. Στεφανίδης.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ σχολίασε και τη δήλωση του κ. Σπίρτζη για παράδοση του Μετρό της Θεσσαλονίκης το 2020, τονίζοντας πως "ΟΑΣΘ χωρίς μετρό γίνεται, Μετρό χωρίς ΟΑΣΘ δεν γίνεται.".
Τέλος ο κ. Στεφανίδης δήλωσε πως ο ΟΑΣΘ έχει το φθηνότερο εισιτήριο στον κόσμο και  όχι μόνο στην Ελλάδα, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει, ενώ προκάλεσε τον υπουργό Υποδομών, από τον οποίο όπως λέει του έχει ζητήσει επανειλημμένα ραντεβού αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση,  όποτε το επιθυμεί ο ίδιος να μιλήσουν δημόσια για το θέμα και να εκφράσουν τα επιχειρήματα τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου