ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Σήμερα ο μεγάλος αγώνας με φόντο τα αστέρια

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Σήμερα ο μεγάλος αγώνας με φόντο τα αστέρια





Σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21.00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπενφίκα σε μία νοκ άουτ μονομαχία με φόντο τα αστέρια του UEFA Champions League.

Ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών θα μεταδοθεί παράλληλα από τη NOVA και το OPEN. To OPEN βάζει τους τηλεθεατές στο κλίμα του κρίσιμου αγώνα με την pre game εκπομπή σε απευθείας σύνδεση με την Τούμπα. Λίγο μετά τις 20:30, οι Γρηγόρης Ατρείδης και Αλέξανδρος Ξενικάκης θα δώσουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των δύο μονομάχων.
Στις 21:00 λεπτό προς λεπτό, η σπουδαία μάχη του ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League απέναντι στην πανίσχυρη Μπενφίκα, σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη.
Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ακολουθεί η post game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την τεχνική ανάλυση του ματς.

Το... μενού της Nova
H μεγάλη αναμέτρηση της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Μπενφίκα θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2HD και από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.
Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» από τις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα τελευταία νέα πριν από το μεγάλο αγώνα με το Pre Game σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου.
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι 18 του Φερέιρα
Αποστολή με 18 παίκτες επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μπενφίκα. Εκτός έμεινε πάλι ο Μάτος καθώς και ο Ζαμπά.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου