ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Σταϊκούρας: Νομοθετική παρέμβαση εντός της εβδομάδας για παράταση στη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

Σταϊκούρας: Νομοθετική παρέμβαση εντός της εβδομάδας για παράταση στη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης


Δρομολογούμε την παράταση διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης και μέσα στην εβδομάδα θα λάβουμε τις σχετικές αποφάσεις είπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, "Τώρα,... ότι συμβαίνει είπε σχετικά με την παράταση διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης , το υπουργείο " “το εξετάζει. Και μέσα στην εβδομάδα θα λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις “και πρόσθεσε πως “αυτή τη στιγμή το δρομολογούμε , έχουμε δει όλα τα στοιχεία και θα προχωρήσουμε σε μια νομοθετική παρέμβαση, μέσα στην εβδομάδα επειδή έχουμε εξετάσει το θέμα θα αντιδράσουμε σχετικά”.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο επίδομα των 800 ευρώ λέγοντας πως, την Τρίτη θα γίνει η επόμενη πληρωμή , ημέρα κατά την οποία παρατείνεται και η υποβολή αιτήσεων για το επόμενο 800άρι, το οποίο θα παραταθεί αν δεν ανοίξουν οι επιχειρήσεις.
Κλείνοντας επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο τραπέζι, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και θα δοθούν λύσεις σε πρώτη κατοικία, ενοίκια κι άλλα θέματα που αφορούν στους φορολογούμενους, παραπέμποντας σε επίσημες ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου