ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ανοίγουν στις 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία, Πρωτοδικεία και ειρηνοδικεία

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ανοίγουν στις 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία, Πρωτοδικεία και ειρηνοδικεία





Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανοίγουν στις 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία (άμισθα και έμμισθα), Πρωτοδικεία και ειρηνοδικεία.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «επεξεργαζόμαστε ήδη ένα σχέδιο μετάβασης στην κανονικότητα» επαναλαμβάνοντας ότι η μετάβαση θα είναι  «σταδιακή, μακρόσυρτη και στοχευμένη», για να «μην έχουμε πισωγυρίσματα».
Στο πλαίσιο αυτό, «η αρχή μπορεί να γίνει από ομάδες του πληθυσμού που έχουν λιγότερο κίνδυνο» ανέφερε ο κ. Πέτσας, αλλά και από «οικονομικές δραστηριότητες με μικρότερο συνωστισμό», δηλαδή από το λιανεμπόριο, καθώς «έχουμε χρέος να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους», αλλά και πολίτες με χρόνια νοσήματα.
Όπως είπε, «συμβολικά από τη Δικαιοσύνη» θα εκκινήσει η επαναφορά στην κανονικότητα καθώς ανοίγουν υποθηκοφυλακεία, Πρωτοδικεία και ειρηνοδικεία, για συγκεκριμένες διαδικασίες όπως π.χ. εκείνες των συναινετικών προσημειώσεων.
Τέλος όπως είπε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τα μέτρα μετάβασης στην πραγματική ζωή, επαναφέροντας τις ίδιες ημέρες και την «Ώρα του Πρωθυπουργού» στη Βουλή.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου