ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Την Παρασκευή ο Μητσοτάκης ενημερώνει τους αρχηγούς για τις εξελίξεις



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, κατ’ ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει ξεχωριστά τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στις ΗΠΑ και τις εξελίξεις στο διπλωματικό πεδίο.
Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα συναντηθεί με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Στις 13:00 θα συναντηθεί με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον Γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.Η συνάντηση με τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Μητσοτάκης, εκτός από την ενημέρωση για το ταξίδι στις ΗΠΑ αναμένεται στις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς να συζητήσει και την στάση της Ελλάδας σε σχέση με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Οι ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο βολιδοσκοπήσεων των αρχηγών της αντιπολίτευσης και για άλλα θέματα, όπως ο εκλογικός νόμος και η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου