ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Πρωτοβουλία του Κ. Ζέρβα η συνεδρίαση για τον ΟΑΣΘ


Γνωρίζοντας την κατάσταση και την ταλαιπωρία που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες της πόλης στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας πήρε την πρωτοβουλία και συγκαλεί ειδική συνεδρίαση με θέμα “Ενημέρωση για τις εξελίξεις στον ΟΑΣΘ”.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί  στις 18:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
“Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ανάληψης θετικών πρωτοβουλιών για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως έχει ήδη δεσμευτεί ο Δήμαρχος – το ίδιο έγινε και με το Μετρό. Το θέμα του ΟΑΣΘ είναι ψηλά στην ατζέντα μας- είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη και θα φροντίσουμε να παραμείνει στο επίκεντρο των δημόσιων πολιτικών έως ότου υπάρξει σημαντική βελτίωση” αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές του δήμου.

Άμεσες λύσεις – το βλέμμα στο μέλλον
“Η αυριανή Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έρχεται να επιρρίψει ευθύνες, ούτε να αναζητήσει τους υπεύθυνους της σημερινής δύσκολης κατάστασης” σημειώνουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν ότι “στοχεύει στην εξεύρεση άμεσης λύσης και στη δεσμευτική παρουσίαση ενός ρεαλιστικού χρονοδιαγράμματος βελτίωσης των αστικών συγκοινωνιών”.

“Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους, στην αρμόδια πολιτική ηγεσία, στον ίδιο τον Οργανισμό αλλά και σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν και να παραθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη. Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν, δικαιούνται υπεύθυνων απαντήσεων και το κυριότερο όλων, άμεσων λύσεων” αναφέρουν οι πηγές.

“Ο Δήμος Θεσσαλονίκης επιδιώκει να γίνει επισπεύδουσα δύναμη, καταλύτης στην εξεύρεση αυτών των λύσεων. Ακούει τα προβλήματα των πολιτών και οφείλει να επιδεικνύει την ανάλογη ευαισθησία και ενδιαφέρον” καταλήγουν οι πηγές του κεντρικού δήμου.
 thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου