ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Επισημα Αποτελεσματα και Πιστοποιητικά συμμετοχής 14ου Διεθνους Μαραθωνιου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 
 Η Ο.Ε. του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin, αισθάνεται την ανάγκη να σε ευχαριστήσει που τίμησες με τη συμμετοχή σου τη διοργάνωση, το Μαραθώνιο της Ιστορίας
ΠΕΛΛΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ και 5.000μ., την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.
Η συμμετοχή των χιλιάδων δρομέων, Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών, αλλά και δρομέων Υγείας κάθε ηλικίας και επιπέδου, από 51 χώρες, με την παράλληλη συμμετοχή ατόμων με αναπηρίες, οι πολύ καλές επιδόσεις, το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης δια της υποστήριξης 71 φορέων κοινωνικής προσφοράς, η Αφή της Αλεξανδρείου Φλόγας του Μαραθωνίου στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, η Λαμπαδηδρομία Πέλλα-Θεσσαλονίκη, καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις, ήταν τα στοιχεία που κατά κοινή ομολογία συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και προσέδωσαν χαρά και χρώμα στην πόλη μας, που ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, τόσο χρειάζεται.

Σε ενημερώνουμε ότι τα επίσημα αποτελέσματα της διοργάνωσης έχουν ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.atgm.gr), από όπου μπορείς και να εκτυπώσεις το πιστοποιητικό συμμετοχής σου.
Παράλληλα, μπορείς να κρατήσεις ζωντανή την εμπειρία της συμμετοχής σου με τις επίσημες φωτογραφίες της διοργάνωσης από την Energy Photos, τις οποίες θα βρείτε εδώ.

Θα ήταν ιδιαιτέρως σημαντικό να καταθέσεις τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις σου, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς μας για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της διοργάνωσης προς τους συμμετέχοντες δρομείς.
Παράλληλα, σε προσκαλούμε στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της χώρας, τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - Dole, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου 2019. Μπορείς να ενημερωθείς για τη διοργάνωση και να υποβάλλεις την δήλωση συμμετοχής σου στο www.thesshalfmarathon.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου