ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Τα καλύτερα beach bars στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής




Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά. Λίγα χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται η αγαπημένη μας Χαλκιδική και τας beach bars της μας υπόσχονται στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Το δεύτερο πόδι φημίζεται για τους χαλαρούς ρυθμούς, της πανέμορφες παραλίες και τα κάμπινγκ του. Συνδυάζει το πράσινο και το γαλάζιο της θάλασσας ιδανικά και αποτελεί μία επιλογή για όσους δεν επιθυμούν τη βαβούρα του πρώτου ποδιού.
Από την Νικήτη και τον Όρμο Παναγιάς μέχρι την Τορώνη και τη Σάρτη μπορείτε να βρείτε το beach bar που καλύπτουν όλα τα γούστα.
Το Thestival.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα beach bars στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής!
Mango Beach Bar
mango-1.jpg
Στην Ακτή Καλογριάς το καλοκαίρι στο Mango Beach Bar είναι μαγικό και ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.
Απολαύστε το κοκτέιλ και τα πιάτα του, σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής.
Πληροφορίες
Νικήτη, Χαλκιδική
Τηλ: 2375 022311
FB: Mango Beach Bar
Talgo Beach Bar
talgo-1.jpg
Το Talgo είναι ένα από τα δημοφιλέστερα beach bar στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.
Βρίσκεται μεταξύ του Όρμου Παναγιάς και της Βουρβουρού και μια από τις πρώτες επιλογές για πάρτι πλάι στη θάλασσα, καθώς συχνά πυκνά διοργανώνει φαντασμαγορικά live.
Πανέμορφη παραλία και beach bar για όλες τις ώρες της μέρας.
Πληροφορίες
Όρμος Παναγίας, Χαλκιδική
Τηλ: 694 826 6361
FB: Talgo Premium
Ethnik Beach Bar
ethnik-1.jpg
Στον ίσως πιο εξωτικό προορισμό στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, θα βρείτε το Ethnik Beach Bar.
Στην περιοχή της Τριστινίκα απολαύστε τον καφέ σας το πρωί και αργότερα μέσα στη μέρα το ποτό ή το κοκτέιλ σας, συνοδεία καλής μουσικής δίπλα σε μια μαγική παραλία.
Πληροφορίες
Τορώνη, Χαλκιδική
Τηλ: 693 738 0554
FB: Ethnik Beach Bar official
Manassu Beach Bar
manas-1.jpg
To στυλ, η ατμόσφαιρα, η ποιότητα και η διαρκής εξέλιξη είναι σταθερά εδώ και χρόνια η μοναδικότητα του Manassu Beach Bar.
Εδώ και χρόνια το Manassu Beach Bar έχει κερδίσει το δικό του φανατικό κοινό, με το στυλ, την ατμόσφαιρα και την ποιότητα του.
Ξεχωριστό, με μοναδική αρχιτεκτονική, άνεση χώρου, άψογο σέρβις, δικό του πάρκινγκ και μια χρυσή παραλία με τις πιο περιζήτητες ξαπλώστρες, κάθε χρόνο ανανεώνεται προσφέροντας πάντα κάτι ξεχωριστό στους πελάτες του.
Πληροφορίες
Βουρβουρού, Χαλκιδική
Τηλ: 694 912 0652
FB: Manassu Beach Bar
Saint George Beach
saint1.jpg
Xαλάρωση, summer sports, εκλεκτές γεύσεις, δροσιστικές βουτιές και cocktails. Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο Saint George Beach στη Νικήτη.
Το πανέμορφο beach bar Saint George βρίσκεται σε μια μαγευτική παραλία στη Νικήτη και συνδυάζει αρμονικά τα πάντα.  Έτσι όσοι από την παρέα επιθυμούν κάτι πιο έντονο μπορούν να επιλέξουν τα water sports, ενώ όσοι επιθυμούν χαλάρωση, μπορούν να αράξουν στην ξαπλώστρα να πιουν τον καφέ ή το κοκτέλι τους και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.
Πληροφορίες
Νικήτη, Χαλκιδική
Τηλ: 6980681811
FB: Saint George Beach
Vertigo
vert-1.jpg
Μία πολύ καλή επιλογής για όλες τις ώρες της ημέρας στην παραλία της Νικήτης.
Μπορείτε να δοκιμάσετε τα κοκτέιλς του αλλά και τα γευστικά πιάτα που προσφέρει. Όσο νυχτώνει η ένταση στα ηχεία αναβαίνει ενώ συχνά φιλοξενεί και djs που ανεβάζουν τη διασκέδαση στα ύψη.
Πληροφορίες
Νικήτη, Χαλκιδική
Τηλ: 2375 023845
FB: Vertigo bar
Elio
elio-24.jpg
Παρεΐστικη ατμόσφαιρα και ένα beach bar για να περάσετε ξεκούραστα τη μέρα σας.
Το Elio Beach Bar βρίσκεται στην παραλία της Σάρτης. Ξαπλώστε στις ξαπλώστρες του και παραγγείλτε τον καφέ ή το κοκτέιλ σας, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με πιάτα που περιλαμβάνει ο κατάλογος του.
Το βράδυ η ατμόσφαιρα αλλάζει και η διασκέδαση κρατά μέχρι το πρωί.
Πληροφορίες
Σάρτη, Χαλκιδική
Τηλ: 2375 094760
FB: Elio Beach Bar
Kohi Beach Bar
kohi0-1.jpg
Αν θέλετε λίγο πολυτέλεια σε συνδυασμό με χαλάρωση κάτω από τον ήλιο και πλάι στην πανέμορφη θάλασσα της Σιθωνίας, τότε Kohi beach bar αποτελεί μια ιδανική επιλογή.
Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς και διεθνούς πεντάστερου ξενοδοχείου, Porto Carras και σας προσφέρει τις ιδανικότερες συνθήκες για χαλάρωση.  Πανέμορφη παραλία, χαλαρή μουσική, κοκτέιλ και γευστικά σνακς.
Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί από τους φημισμένους αμπελώνες του Πόρτο Καρράς.
Πληροφορίες
Πόρτο Καρράς, Χαλκιδική
Τηλ: 697 031 9090
FB: Kohi beach bar
Riviera
rivier-1.jpg
Στις αρχές του δεύτερου ποδιού Χαλκιδικής, στην υπέροχη Νικήτη, σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Σιθωνίας, αυτή του Αγίου Ιωάννη, θα βρείτε το Riviera.
Το Riviera συνδυάζει πολυτέλεια και άνεση, χαλάρωση και ηρεμία σε ένα πανέμορφο τοπίο.
Μπορείς να ξεκινήσεις από νωρίς το πρωί με καφέ και ελαφριά snacks, να συνεχίσεις με παγωμένα cocktails πάνω στην καυτή άμμο και να κλείσεις την ημέρα δοκιμάζοντας αυθεντικές γεύσεις στο εστιατόριο με θέα τον ήλιο που δύει.
Πληροφορίες
Άγιος Ιωάννης – Νικήτη, Χαλκιδική
Τηλ: 694 2686555
FB: Riviera Luxury Beach Agios Ioannis
Isla
isla-1.jpg
Στην Ακτή της Καλογριάς, στη Νικήτη της Χαλκιδικής, σε έναν πανέμορφο κολπίσκο θα βρείτε το beach bar που θα σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση.
Στο Isla θα δεχθείτε μια άψογη εξυπηρέτηση, σε μια καταπληκτική παραλία. Από το πρωί όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας μέχρι το απόγευμα όπου μπορείτε να πιείτε το τσιπουράκι σας συνοδεία του απαραίτητου μεζέ.
Πληροφορίες
Ακτή Καλογριάς – Νικήτη, Χαλκιδική
Τηλ: 6972717951
FB: Isla Beach Bar
Le Mantri
lema.jpg
Αν θέλετε να αποφύγετε την πολύ βαβούρα και ξαπλάρετε σε ξαπλώστρα ή πουφ τότε το Le Mantri στην Τρανή Αμμουδία, είναι μια σίγουρη λύση.
Πολύ καλό σέρβις, χαλαρωτική μουσική μπορείτε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές πίνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ σας μαζί με ένα γευστικό σνακ όλες τις ώρες της ημέρας.
Πληροφορίες
Άγιος Νικόλαος – Τρανή Αμμούδα, Χαλκιδική
Τηλ: 698 014 3524
FB: Le Mantri Beach Bar
Armentistis
armen-1.jpg
Με μια μεγάλη λίστα κοκτέιλ, δροσερά ποτά και ποικιλία από παγωμένες μπίρες, σ’ ένα χώρο δίπλα στο κύμα, κάτω από τα αστέρια, με μουσικές κατάλληλα επιλεγμένες για την κάθε στιγμή, το beach bar του Αρμενιστή, αποτελεί πόλο έλξης εδώ και χρόνια.
Απολαύστε ένα χαλαρωτικό ποτό, μια συναυλία ή μουσική επιλεγμένη από τους DJs του Αρμενιστή αλλά και γνωστούς Guests!
Πληροφορίες
Σάρτη, Χαλκδική
Τηλ: 2375 091487
FB: Armenistis
Tiki Beach Bar
kalamits.jpg
Ειδυλλιακές μουσικές, εξαιρετικά κοκτέιλ και μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα.
Αυτά θα βρείτε στο Tiki Beach Bar που βρίσκεται στο Thalatta Kalamitsi Village Camp.
Νεανική ατμόσφαιρα, λευκή άμμος, τιρκουάζ θάλασσα .... ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε καφέδες, δροσιστικά αναψυκτικά, μπύρες, κοκτέιλ.....
Πληροφορίες
Καλαμίτσι, Χαλκιδική
Τηλ: 23750 41410
FB: Thalatta Camp
Fratelli
fratel-2.jpg
Στο Fratelli θα βρείτε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, φιλικό σέρβις και φυσικά πανέμορφη θάλασσα.
Χαλαρώστε στις ξαπλώστρες του πίνοντας το καφεδάκι σας το πρωί και όσο περνάει η μέρα το κοκτέιλ ή το ποτό σας και δοκιμάστε τα σνακ του καταστήματος.
Πληροφορίες
Νέος Μαρμαράς, Χαλκιδική
Τηλ: 2375 072289¨
FB: Fratelli on the beach

 thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου