ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Η συνταγή της Ημέρας: Στραπατσάδα




Στραπατσάδα...

Υλικά συνταγής

2-3 αυγά
3 ντομάτες μεγάλες, ώριμες ή 500γρ. ντομάτες κονκασέ
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. ρίγανη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
100 γρ. φέτα
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε στο multi ή στον τρίφτη.

Σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και προσθέτουμε, την πιπεριά τις ντομάτες, τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και ζάχαρη.

Ανακατεύουμε και μόλις πάρουν βράση, μειώνουμε την ένταση της φωτιάς στο μισό. Σιγοβράζουμε για μισή ώρα περίπου.

Σπάμε τα αυγά με πιρούνι ή σύρμα. Τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Σπάμε τη φέτα σε κομματάκια, την προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου