Ο κ. Παππάς
είπε ότι «επί της ουσίας, η προσφυγή ήταν για την κατάργηση του νόμου
και αποκαθήλωση της σημερινής διοίκησης. Αυτό απορρίφθηκε, διότι το ΣτΕ
πείστηκε ότι καλώς έγινε η παρέμβαση από το κράτος, καθώς υπήρχε -για να
το πούμε ευγενικά- στον ΟΑΣΘ ένα μη υγιές φαινόμενο επιχειρηματικής
δραστηριότητας. Πρόκειται για πολιτικό, διαχειριστικό και επιχειρησιακό
σκάνδαλο, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα».
«Η ιστορία αυτή συνεχίζεται, έχουμε και συνέχεια. Υπάρχει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα, νόμοι που ερχόντουσαν για να νομιμοποιήσουν καραμπινάτες παρανομίες», συνέχισε:
«Η ιστορία αυτή συνεχίζεται, έχουμε και συνέχεια. Υπάρχει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα, νόμοι που ερχόντουσαν για να νομιμοποιήσουν καραμπινάτες παρανομίες», συνέχισε:
- «Πρώτον, υπήρξε νόμος που μετά από 34 χρόνια ερχόταν να ερμηνεύσει το νόμο του 1957. Ήθελαν να καλύψουν τον παράνομο τρόπο με τον οποίο διακινούντο οι μετοχές»
- «Δεύτερον, όταν φτιάχνεις νόμους για να διατηρήσεις αυτό το -θεωρούμενο- ιδιωτικό μονοπώλιο και δίνεις τη δυνατότητα να υπάρχει στο διηνεκές, χωρίς όριο, τι είναι;»
- «Όταν έρχεσαι με νόμο ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2015 να κλείσεις εννέα χρήσεις, την ώρα που κάθε χρήση πρέπει να κλείνει στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, ξέροντας ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είσαι εσύ και της φορτώνεις πάνω από 300 εκατ. ευρώ να πληρώσει, αυτό δεν είναι σκάνδαλο;»
«Το έχω πει δημόσια και δεν το παίρνω πίσω, γιατί αυτά τα δεδομένα είναι μπροστά μου: Παρακαλάω να υπάρχει έστω και ένα ευρώ θετική καθαρή θέση, γιατί αν δεν υπάρχει και είναι αρνητική η καθαρή θέση, πρέπει το Δημόσιο να διεκδικήσει τις απαιτήσεις του», σημείωσε. Με την διαδικασία, «θα αναδειχθούν οι μεγάλες διαχειριστικές ευθύνες. Θα τις έχει η διοίκηση; Σε ποιο βαθμό την αφορούν και ποιον τους μετόχους;», αναρωτήθηκε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου