ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Προ των πυλών η ηλεκτρική Jaguar Ι-Pace



Τα αποκαλυπτήρια της νέας Jaguar I-Pace θα γίνουν τελικά πριν από την Έκθεση Γενεύης. Το ηλεκτρικό SUV της φίρμας θα παρουσιαστεί επίσημα στις 1 Μαρτίου, σε μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί live μέσω διαδικτύου.

Μέχρι τότε, η Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που δείχνει σε κάτοψη την I-Pace, ακριβώς δίπλα στη μικρότερη E-Pace και τη μεγαλύτερη F-Pace, οπότε έχουμε μια καλή εικόνα για το μέγεθός της. Παράλληλα, είναι ξεκάθαρο το πόσο μικρότερο εμπρός καπό έχει σε σχέση με τις αδελφές της –κάτι λογικό, αφού δεν υπάρχει η ανάγκη κάτω από αυτό να τοποθετηθεί ένας συμβατικός, θερμικός κινητήρας.
Παράλληλα, η Jaguar ανακοίνωσε επίσημα ότι για να επιτευχθεί η φόρτιση των μπαταριών της I-Pace στο επίπεδο του 80% δεν απαιτούνται περισσότερα από 45’. Το αυτοκίνητο έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες, σε θερμοκρασία από -40 έως +40 βαθμούς C. Τα 200 πρωτότυπα δοκιμών έχουν διανύσει συνολικά περισσότερα από 2,4 εκατ. χιλιόμετρα και έχουν περάσει 11.000 ώρες δοκιμών σε εργαστήρια.
Αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια της I-Pace, η Jaguar θα ανακοινώσει τον τιμοκατάλογο του μοντέλου, και θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες. Ήδη, σύμφωνα με την εταιρία, πριν ακόμη εμφανιστεί το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή, «χιλιάδες υποψήφιοι αγοραστές» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω διαδικτύου.
πηγή: drive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου