ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη


Φωτογραφία αρχείου
Με απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις αντιδρούν σήμερα εργαζόμενοι και συνδικάτα στην κατάθεση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης με τα προαπαιτούμενα για την τρίτη αξιολόγηση.

Στη Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί να γίνουν τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις. Αναλυτικά:

Στις 12:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), στο Άγαλμα Βενιζέλου. Το ΠΑΜΕ καλεί «σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του και προσθέτει ότι «υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων 'δημοσιονομικής προσαρμογής' αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων».

Την ίδια ώρα, συγκέντρωση στην Καμάρα έχουν προγραμματίσει πρωτοβάθμια σωματεία και έτομα από τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τέλος, επίσης στις 12:00, συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας
έχουν προγραμματίσει μέλη της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) και της Εργατικής Αλληλεγγύης.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου