ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Καλύτερες μετακινήσεις από τον ΟΑΣΘ στον δήμο Παύλου Μελά ζητά ο Γ. Λίλτσης


Καλύτερες μετακινήσεις από τον ΟΑΣΘ στον δήμο Παύλου Μελά ζητά ο Γ. Λίλτσης



Επιστολή με την οποία ζητά από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Στέλιο Παππά την πύκνωση των δρομολογίων του Οργανισμού που εξυπηρετούν τους δημότες Παύλου Μελά για τις μετακινήσεις τους
αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών από πλευράς διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να δημιουργηθούν νέα δρομολόγια που θα ενώνουν τις απομακρυσμένες περιοχές του δήμου έστειλε ο Γιώργος Λίλτσης.
Ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά», δημοτικός σύμβουλος και γιατρός μαζί με τους αιρετούς της παράταξης προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά τις δηλώσεις του κ. Παππά για αναπροσαρμογή των υπαρχόντων δρομολογίων του ΟΑΣΘ το επόμενο διάστημα.
Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ ο επικεφαλής και τα μέλη της «αναΤΡΟΠΗΣ» σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Θεωρούμε ότι οι μέχρι σήμερα ενέργειές σας στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής του Οργανισμού σε συνδυασμό με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για τις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης θα διορθώσουν ένα μεγάλο λάθος δεκαετιών. Την απομόνωση των κατοίκων των περιοχών αυτών».
«Πιστεύουμε ότι μαζί με τους συνεργάτες σας θα αποκαταστήσετε ένα σφάλμα και θα δώσετε λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του δήμου Παύλου Μελά: αυτό της κυκλοφοριακής απομόνωσής τους» τονίζεται στο κείμενο που κατατέθηκε.
Στην επιστολή περιγράφεται η σημερινή κατάσταση στις συγκοινωνίες του δήμου Παύλου Μελά ως αποκαρδιωτική. «Για να μετακινηθεί ένας κάτοικος των Μετεώρων στην Πολίχνη πρέπει πρώτα να φτάσει μέχρι την περιοχή του Βαρδάρη  και από εκεί να πάρει το αστικό» αναφέρεται.
Τέλος, η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ» ζητά από την διοίκηση του Οργανισμού να εξετάσει προσεκτικά το πρόβλημα και να συμβάλει στην αποκατάσταση μιας κοινωνικής  αδικίας δεκαετιών.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου