ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Καβγάς "στον αέρα" μεταξύ του προέδρου του ΟΑΣΘ και δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 (VIDEO)




Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα κατά την διάρκεια της εκπομπής "Καθημερινά κι απλά" της ΕΡΤ3, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Στέλιο Παππά, και τους δημοσιογράφους της εκπομπής, Έλσα Ποιμενίδου και Χάρη Αρβανιτίδη.

Ο πρόεδρος του Οργανισμό βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση από τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, με την οποία ξεκίνησε η συνεργασία για την επισκευή λεωφορείων του ΟΑΣΘ.
Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση πήγε στο ζήτημα του "γηρασμένου" στόλου των λεωφορείων. Ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης ανέφερε πως υπάρχουν οχήματα, που "αναγκάζονται" να κάνουν πολλές φορές το ίδιο δρομολόγιο.
"Δεν είναι αλήθεια αυτά που λέτε. Δεν ξέρω ποιες αναλύσεις κάνετε εσείς. Καλό είναι οι δημοσιογράφοι να ερευνούν, αλλά να έχουν γνώμη μετά από έρευνα. Δεν πρέπει οι δημοσιογράφοι να μιλάνε μόνο, αλλά και να ακούνε, αλλιώς θα πήξουμε στα fake news" απάντησε ο κ. Παππάς.
Από την πλευρά του ο κ. Αρβανιτίδης τόνισε πως "έχουμε μπερδέψει του ρόλους εδώ πέρα. Είστε ερειστικός. Για ποιον λόγο;" και πρόσθεσε: "Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε δύο μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ".
"Δεν κατάλαβα, εσείς είσαστε εκτός κριτικής; Και αν είσαστε μέλη της Ένωσης Συντακτών και εγώ είμαι πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Λοιπόν;" κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.
Δείτε το βίντεο από το 2:19:00 και μετά πατώντας ΕΔΩ.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου