ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ξεκινούν την Τετάρτη οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη

Αποτέλεσμα εικόνας για EKPTWSEIS
Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές για το πότε θα ισχύσει η
ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές  εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 10 Νοέμβριου 2017.
Παράλληλα ο ΕΣΘ ενημερώνει ότι τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2017), με προτεινόμενο ωράριο 11.00 - 18.00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 10 Νοέμβριου 2017, θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος.
 Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2017).
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017:
11 π.μ. – 6 μ.μ.".

THESTIVAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου