ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Αντιπλοίαρχος Πολλάτος: Σε 3 εβδομάδες επισκέφτηκαν το «Γ. Αβέρωφ» περίπου όσοι όλο το 2016!

Αντιπλοίαρχος Πολλάτος: Σε 3 εβδομάδες επισκέφτηκαν το «Γ. Αβέρωφ» περίπου όσοι όλο το 2016!
Εντυπωσιακό ρεκόρ επισκεψιμότητας καταγράφεται στο θρυλικό καταδρομικό «Γ.Αβέρωφ».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των επισκεπτών τις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πλησιάζει τον αριθμό επισκεπτών στο Φάληρο, κατά τη διάρκεια όλου του 2016. Τα εντυπωσιακά νούμερα έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», ο Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος, εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ).
 «Το ενδιαφέρον είναι πέρα από κάθε φαντασία, όχι απλώς πέρα από κάθε προσδοκία. Μέχρι χθες το βράδυ είχαμε πάνω από 55.000 επισκέπτες κι αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, μέχρι αύριο θα φτάσουμε στους 60.000 επισκέπτες. Αύριο κλείνουμε ακριβώς τρεις εβδομάδες από την ημέρα που ξεκίνησε το επισκεπτήριο. Να σας πω ότι 60.000 επισκέπτες καταγράφηκαν στο Φάληρο το 2016», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολλάτος.
Ο κόσμος προσέρχεται με ιδιαίτερη συγκίνηση σε ένα πλοίο σύμβολο των ελληνικών αγώνων. Επισκέπτες φτάνουν από όλη τη Μακεδονία, τη Θράκη ακόμη και την Κεντρική Ελλάδα, και όπως σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΝ, ο σεβασμός που δείχνουν είναι πρωτόγνωρος και η υπομονή τους αξιοσημείωτη.
«Επισκέπτονται το πλοίο με δέος και σεβασμό σα να θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη ναυαρχίδα του ελληνικού στόλου. Και το βλέπουμε και στην υπομονή που δείχνουν στις ουρές κάτω από τον ήλιο ή κάτω από τη βροχή», σημείωσε και συμπλήρωσε: «την περασμένη εβδομάδα, μέρα που είχε ψιλόβροχο, 2.500 χιλιάδες άνθρωποι περίμεναν υπομονοτικά με την ομπρέλα, χωρίς φασαρία».
Το θωρηκτό Αβέρωφ, θα παραμείνει τουλάχιστον έως τις 21 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία της παράτασης παραμονής του, υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για ομαδικές επισκέψεις.
«Επειδή παρατηρήσαμε ότι έκλεισαν όλα τα ραντεβού για τις επισκέψεις των σχολείων μέσα στην πρώτη εβδομάδα παραμονής του πλοίου, με την ευκαιρία της παράτασης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προτρέπω και προσκαλώ μαθητές και εκπαιδευτικούς να το επισκεφτούν», τόνισε ο αντιπλοίαρχος Πολλάτος.« Μπορούν καλέσουν στα τηλέφωνα 2310- 593184 και 85, τα οποία υπάρχουν στις ιστοσελίδες του Πολεμικού Ναυτικού και του θωρηκτού Αβέρωφ, για να εξασφαλίσουν μία επίσκεψη».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου