ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Το μέρισμα του 1 δισ. θα δοθεί κυρίως σε συνταξιούχους

undefined
Στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή "Ακραίως" στον ΣΚΑΪ, τόνισε: «Την Ουάσιγκτον την επισκέφθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός που εκπροσώπησε το όλον της χώρας, όπως έκανε και στην κηδεία του Κάστρο. 'Ετσι συναντήθηκε και με τον Β. Ορμπάν στην Ουγγαρία, παρόλο που βρισκόμαστε απέναντι ιδεολογικά. Γιαυτό και η χώρα παρά τις Κασσάνδρες, βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».
Σχετικά με τις ''ίδιες αξίες που μοιράζονται Ντ. Τραμπ και Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε: «Έχουν τις ίδιες αξίες του ελεύθερου, δυτικού κόσμου. Της δημοκρατίας, της ελευθερίας, αυτές τις αξίες υπερασπίζεται ο Πρωθυπουργός. Αυτό που επιβάλλει η διεθνής παρουσία είναι η συναίσθηση του δημόσιου συμφέροντος. Αλλο πράγμα η εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος και άλλη η ιδεολογία».
Ο κ. Τριανταφυλλίδης τόνισε ότι, επίσης ότι όσα έχουν να κάνουν με τις μειώσεις συντάξεων οδήγησε την κυβέρνηση να δώσει την 13η σύνταξη και αυτό θα κάνει και το 1 δισ. ευρώ να μοιραστεί κατά προτεραιότητα στους συνταξιούχους που έχουν δώσει τόσες εισφορές.
«Δεν πιστεύω ότι ένας συνταξιούχος μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ. Αλλά ήταν τέτοια η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία που παραλάβαμε» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι παρά τα όποια προβλήματα, με την ανασφάλιστη εργασία, το PSI, τη μαύρη εργασία, η κυβέρνηση έχει κάνει σημαντικά βήμα στον τομέα της ασφάλισης.

THESTIVAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου