ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Σπουδαία νίκη για τη Σάκκαρη – Απέκλεισε τη Βοζνιάκι

Μια καταπληκτική Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε την Καρολίν Βοζνιάκι (Νο6 WTA) την Τρίτη (26/9) στον 2ο γύρο του Dongfeng Motor Wuhan Open στην Κίνα κάνοντας τρομερή εμφάνιση και την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της!

Μετά την πολύ σημαντική ανατροπή που έκανε στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, όταν και απέκλεισε την Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν, η Σάκκαρη έπραξε κάτι το φοβερό και κέρδισε το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από άψογη παρουσία την Τρίτη στην Κίνα, και έκανε την πρώτη Top10 νίκη της ζωής της.
Η 22χρονη Ελληνίδα, Νο80 στον κόσμο αυτήν την στιγμή, νίκησε μετά από 1 ώρα και 35 λεπτά μάχης την Δανέζα, με τελικό σκορ 7-5, 6-3 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του θεσμού.
Η Μαρία κοίταξε κατάματα την Βοζνιάκι, και όχι μόνο την έκανε να ηττηθεί, αλλά την ανάγκασε και σε πολύ κακή εμφάνιση λόγω της σπουδαίας απόδοσης που έπιασε.
Η Βοζνιάκι η οποία προερχόταν από τον τίτλο στο Τόκιο την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι στην καριέρα της με συνεχόμενες μεγάλες νίκες και αξιοπρεπέστατες πορείες σε τουρνουά φέτος, όμως την Τρίτη ήταν η ημέρα της Ελληνίδας να κάνει το βήμα παραπάνω.
Αφού είχε το φόρχαντ της σε άψογη κατάσταση, και το σερβίς της ήταν σε πολύ καλά επίπεδα, δεδομένου και της πολύ καλής αμυντικής παίκτριας που είχε για αντίπαλο, η Μαρία έφτασε στην εντυπωσιακή αυτήν νίκη εκεί που κανείς σχεδόν δεν το περίμενε.
Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από την εκπρόσωπο της Ελλάδος στην Ασία αυτήν την εβδομάδα, και πλέον ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις για την συνέχεια του τουρνουά και της σεζόν παράλληλα, που εξελίσσεται ολοένα και καλύτερη.
Επόμενη αντίπαλος για την Μαρία στην φάση των «16» στο Wuhan Open, η Ρωσίδα Έλενα Βεσνίνα, Νο21 στον κόσμο.
Πηγή: tennis24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου