ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Επί ποδός οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Περιμένουν να πληρωθούν για να βγουν τα λεωφορεία στους δρόμους (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


Επί ποδός οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Περιμένουν να πληρωθούν για να βγουν τα λεωφορεία στους δρόμους (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)
Κρίσιμες αναμένονται οι επόμενες ώρες στο ζήτημα του ΟΑΣΘ καθώς στον Οργανισμό γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων προκειμένου να βρεθεί επιτέλους λύση και να βγουν στους δρόμους τα λεωφορεία έπειτα από εννέα μέρες επίσχεσης εργασίας.

UPDATE 13.32
Ο Δημήτρης Τσερμενίδης ολοκλήρωσε τη σύσκεψη με το νομικό τμήμα και προσήλθε στη σύσκεψη του δ.σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων. Αναμένονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον των κινητοποιήσεων.
UPDATE 13.12
Η σύσκεψη εργαζόμενων και διοίκησης ΟΑΣΘ ολοκληρώθηκε, ωστόσο δεν ξεκίνησε ακόμα η σύσκεψη των εργαζόμενων. Οι εργαζόμενοι περιμένουν να υπογραφεί η ΚΥΑ από τον κ Χουλιαράκη, ώστε να γίνει η εκταμίευση των ποσών, ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει ακόμα. Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης αυτή τη στιγμή συσκέπτεται με το νομικό τμήμα του Συνδικάτου, ώστε να διασαφηνίσουν τι θα γίνει με το μέλλον των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων
UPDATE 11.12
Οι εκπρόσωποι του συνδικάτου εργαζόμενων αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν σύσκεψη με τη διοίκηση του Οργανισμού, όπου ενημερώνονται για την πορεία της εκταμίευσης του ποσού 4 εκ. τόσο της διαιτησίας, όσο και του μέρους της επιχορήγησης του Ιουνίου που ανέρχεται στα 1,8 εκ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι από χθες αναμένεται η υπογραφή της ΚΥΑ από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Οι εργαζόμενοι μετά από τη συνάντηση με τη διοίκηση αναμένεται να συνεδριάσουν με μοναδικό θέμα φυσικά τη συνέχιση ή αναστολή των κινητοποιήσεων τους, εφόσον υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην ενημέρωση από τη διοίκηση του Οργανισμού. Όπως έγινε γνωστό από χθες, εφόσον αναστείλουν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι, τότε είναι πολύ πιθανό το απόγευμα να βρει τη Θεσσαλονίκη με αστικές συγκοινωνίες, ώστε να επαναφερθεί η ομαλότητα στην κίνηση του επιβατικού κοινού της πόλης.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου