ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΑΣΘ: Δεν φοβόμαστε να γίνει ο Οργανισμός δημόσιος- Δεν απειλούμαστε

Αποτέλεσμα εικόνας για τσερμενιδης
Επίθεση στη διοίκηση του ΟΑΣΘ, με αφορμή  τη δήλωση του προέδρου του Οργανισμού, Χρήστου Στεφανίδη για καταγγελία της σύμβασης  του Οργανισμού με τους
εργαζομένους, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Παράλληλα ο κ. Τσερμενίδης μιλώντας στον FocusFM, τόνισε πως τόσο ο ίδιος  ,όσο και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση αρκεί να τη δουν και όχι να την διαβάζουν, όπως είπε από τις εφημερίδες.
«Να φροντίσει ο κ. Στεφανίδης να πληρώσει τους εργαζόμενους και μετά να βγαίνει να μιλάει. Εμείς έχουμε δώσει δείγματα γραφής και έχουμε δεχθεί μειώσεις και μπορούμε να συζητήσουμε και τώρα. Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι , να συζητήσουμε και να δούμε. Να μας δώσει την πρόταση και σε δύο μέρες θα έχει απάντηση», τόνισε ο κ. Τσερμενίδης.
Όσον αφορά το τι θα γίνει σήμερα και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ανέφερε πως υπάρχει η δέσμευση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη ότι σήμερα θα υπογραφεί η ΚΥΑ και θα εκταμιευθούν τα χρήματα. Στις 12.00 όπως είπε θα γίνει η συνέλευση και θα αποφασισθούν οι επόμενες  κινήσεις τους.
Τέλος ο κ. Τσερμενίδης τόνισε πως οι εργαζόμενοι δεν φοβόνται και είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε συζήτηση.
«Θέλουμε να δούμε την πρόταση. Καθαρές κουβέντες άμεσα και μετά να πάμε την πρόταση στη γενική συνέλευση. Δε φοβόμαστε ούτε να γίνει δημόσιος, ούτε ιδιωτικός. Δεν απειλούμαστε με καταγγελίες συμβάσεων. Τουλάχιστον στο δημόσιο θα ξέρω ότι δεν θα με απειλεί», δήλωσε ο κ. Τσερμενίδης.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου