ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Το σχέδιο της αστυνομία και τα μέτρα τάξης του τελικού



Το σχέδιο της Αστυνομίας για τον τελικό του Σαββάτου αφορά περίπου 8.000 εισιτήρια για τις δύο ομάδες που είναι ουσιαστικά τα δύο πέταλα του γηπέδου του Βόλου, με τη θύρα των επισήμων
να μένει στην ΕΠΟ για τις δικές της ανάγκες (εισιτήρια για τις Ενώσεις και για τους χορηγούς της ομοσπονδίας), αλλά και 3 κλειστές θύρες ανάμεσα στα πέταλα που θα αντιστοιχούν σε σε 2000 εισιτήρια. 

Επίσης οι αρχές ζήτησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων να φτάσουν στο Βόλο με πούλμαν και μάλιστα με διαφορετικούς δρόμους. Έξω από το Βόλο θα υπάρχει έλεγχος της Αστυνομίας στα πούλμαν με σκοπό να ελεγχούν τα εισιτήρια και έτσι θα μπαίνουν κατά πεντάδες στην πόλη του τελικού. Τέλος για το θέμα των οργανωμένων οπαδών τόνισε να μην πάρουν εισιτήρια κοντά στη θύρα των επισήμων, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκαν και οι δύο ΠΑΕ.

Από την μεριά της η ομοσπονδία θα τοποθετήσει δίχτυα μπροστά από τα πέταλα ώστε να μην πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενα, ενώ σχέδιο υπάρχει και για την κοινή παρουσία των κυρίων Σαββίδη και Μελισσανίδη στα επίσημα του γηπέδου που ήδη εκτελούνται έργα συντήρησης για την άψοχη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και για την απονομή του τροπαίου.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου